Microsoft voegde verder enkele nieuwe apps toe aan Windows 10, waaronder de Xbox-app. Deze moet het mogelijk maken om games te streamen van een Xbox One naar een Windows-pc. Verder werden er twee apps voor Windows Insiders toegevoegd en werden er verschillende apps gemaakt die in recentere previews deel uitmaken van Cortana. Er werden daarnaast enkele apps verwijderd of geschrapt van de lijst van apps die zijn voorgeïnstalleerd, zoals Windows Leeslijst en Windows Lezer.

Het is wel waarom ik van Linux houd, Ik ben de baas op mijn pc, en niet me besturingssysteem. Een andere grote ergernis zijn shell / curl scripts. Men vraagt soms om gewoon even als root een script op te starten.. Ik ben de baas op mijn pc, niet het besturingssysteem. Op openSUSE, omdat ik met de lmms package bouwer gepraat heb, zijn er nu twee versies voor openSUSE.

De Nieuwste Versie Van Icloud Voor Windows Downloaden

Maar ook daar zie je dat het geen interessante markt is voor game ontwikkelaars. Meeste echte gamers met een Mac hebben voor het gamen een console of er naast een Windows game pc.

De Nieuwste Versie Van Icloud Voor Windows 7 X Downloaden

Als windows je bootloader doodleuk overschrijft dan kan ie niet zoveel meer doen… Daarom raad ik ook aan de opslag als GPT te formatteren, de bootloader bevindt zich dan in een UEFI map waar ze naast elkaar kunnen bestaan. Dan kunnen beide OSen hun bootloader aanpassen zonder de tegenpartij te hinderen. Maar ook hier zit de community zichzelf soms weer in de weg door meerdere systemen van automated installers te pushen. Goh, het is voor ontwikkelaars vaak ook een kosten/baten verhaal.

Het is niet leuk voor een succesvol product voor de grotere massa. Dus dan is Linux gewoon niet meer hetgene waarom we Linux gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *